Moskar Zabava

Kristina i Ana

NOĆ HRVATSKOG TENISA Dvije Dubrovkinje koje ostavljaju bez daha

Kristina i Ana
Na prvoj Noći hrvatskog tenisa, u zagrebačkom hotelu Westin, hrvatske teniske zvijezde na gala večeri sinoć su se prisjetile najsvjetlijih trenutaka, a Hrvatski teniski savez nagradio je naše tenisače. U glazbenom programu nastupila je zadarska acapella grupa Aka Crescendo, a među zvijezdama večeri bili su Marin Čilić i njegova supruga, Dubrovkinja Kristina. Među uzvanicima bila je još jedna Dubrovkinja, u slinčom crno-bijelom izdanju, naša tenisačica Ana Konjuh.

Nagradu za životno djelo „Palada i Punčec“ Nikoli Piliću uručila je predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić. Marin Čilić je nagrađen kao Grand Slam pobjednik - US Open 2014., te kao Davis Cup pobjednik u Lille 2018. godine. Ivan Dodig kao Grand Slam pobjednik - Roland Garros 2015. godine parovi, Roland Garros 2018. i 2019. mješoviti parovi, Wimbledon 2019. mješoviti parovi te kao Davis Cup pobjednik - Lille 2018. Mate Pavić kao Grand Slam pobjednik - US Open 2016. mješoviti parovi, Australian open 2018. parovi i mješoviti parovi te kao Davis Cup pobjednik - Lille 2018. Borna Ćorić kao Davis cup pobjednik – Lille 2018. Nikola Mektić kao Davis Cup pobjednik - Lille 2018. Viktor Galović kao Davis Cup pobjednik - Lille 2018. Franko Škugor kao Davis Cup pobjednik - Lille 2018. Željko Krajan kao Davis Cup pobjednik - izbornik reprezentacije Lille 2018.

Mirjana Lučić Baroni nagrađena je kao Grand Slam pobjednica - Australian open 1998. parovi. Iva Majoli kao Grand Slam pobjednica - Roland Garros 1997., Goran Prpić za brončanu medalju u parovima na OI Bracelona 1992.

Goran Ivanišević nagrađen je kao Grand Slam pobjednik - Wimbledon 2001., kao Davis Cup pobjednik - Bratislava 2005., te za brončanu medalju pojedinačno i brončanu medalju u parovima na OI Barcelona 1992. Ivan Ljubičić kao Davis cup pobjednik - Bratislava 2005., te za brončanu medalju u parovima na OI Atena 2004. Mario Ančić kao Davis cup pobjednik - Bratislava 2005., te za brončanu medalju u parovima na OI Atena 2004. Ivo Karlović kao Davis Cup pobjednik - Bratislava 2005.

Hrvatski teniski savez odao je počast i preminulom prvom osvajaču teniskih odličja u povijesti Hrvatske Dragutinu Mitiću kao Grand Slam pobjedniku - Roland Garros 1938. u mješovitim parovima.

Organizatori kažu kako će sav prihod od prodanih ulaznica biti doniran u svrhu razvoja mladih talentiranih tenisačica i tenisača koji nemaju dovoljno sredstava za samostalan sportski razvoj.
Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije

Prometna nesreća na skretanju za Čibaču

Prometna nesreća na skretanju za Čibaču
Oko 16:15 sati došlo je do prometne nesreće na skretanju za Čibaču. U nesreći su, kako neslužbeno doznajemo, sud...
Prometna nesreća na skretanju za Čibaču