Moskar Zabava

LJETO U VALAMARU

Besplatan koncert Klape Šufit na Trgu od Fontane

LJETO U VALAMARU
Ljeto nam se polako bliži, a kako najbolje doživjeti ljeto nego uz predivne pjesme Klape Šufit - trostruke apsolutne pobjednike Festivala dalmatinskih klapa u Omišu 2006., 2007., i 2008. godine. Za sve ljubitelje laganijih ritmova Valamar sutra, 22. lipnja, donosi besplatan koncert Klape Šufit na Trgu od Fontane s početkom u 21 sat. Koncert će se održati u sklopu najsadržajnijeg dubrovačkog ljetnog festivala – Ljeto u Valamaru.
Klapa Šufit osnovana je krajem 1992.g. u potkrovlju IV gimnazije Marko Marulić u Splitu. S vremenom klapa prerasta iz gimnazijske 'školske' klape u respektabilno glazbeno tijelo te klapa nastupa na brojnim smotrama, obvezno na Omiškom festivalu.
Klapa je prirasla srcu ljubiteljima laganih ritmova te su brzo postigli uspjehe u samostalnim nastupima, u suradnji s drugim klapama i estradnim umjetnicima. Klapa je, inače, i prepoznatljiva po tome što njeguju tradicionalnu klapsku pismu, nastojeći unijeti u nju sve emocije i pjevačke vještine, u čemu itekako uspijevaju. Svi posjetitelji moći ću uživati u izvedbama njihovih najvećih pjesma kao što su „Ne diraj moju ljubav“, „Ne more srce kontra sebe“, „Oprosti dušo“ i mnogim drugim.
Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije

POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya

POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya
Opušci, odbačena ambalaža, razlijepljene žvakalice...moglo bi se nabrajati do sutra što se sve od šporkece može ...
POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya