Moskar Zabava

U LUŽI U 15 SATI

VILENJACI ZAUZIMAJU GRAD Ne propustite otvaranje Stanice Južni pol!

 U LUŽI U 15 SATI
Najljepša ulica na svijetu, Stradun, zasjala je sinoć u blagdanskom ruhu, upaljena je prva adventska svijeća, a uz koncert Petra Graša započeo je i glazbeni program petog Dubrovačkog zimskog festivala. Među dječjim ovogodišnjim programima ističe se Stanica Sjeverni pol u Luži koja će biti otvorena danas u 15 sati uz vilenjački party i radionice malih kreativaca za koje su zaduženi Le Petit Festival du Theatre & Plesni studio Lazareti.

Stanica Sjeverni pol bit će otvorena za najmlađe posjetitelje do kraja zimskih praznika svakodnevno od 16 do 19 sati, a obiteljski programi se nude i u dvorani kina pa će se tamo moći pogledati predstavu Svetog Nikole, Plesni kolaž, Božićnu čaroliju vrtića, Magic winter dance i Pepeljugu, ali i zaploviti u prošlost pomoću vremeplova najljepših božićnih filmova svih vremena.
Večeras, 2. prosinca Klapa Ragusa zapjevat će za Dubrovčane od 21 sat na Gundulićevoj poljani, a u isto će vrijeme na Brsaljama nastupiti Maja Grgić, Igor Vlahušić i Željko Barač.

Za trajanja festivala od 17:00 sati pa sve do posljednjeg noćnog polaska u voznom redu Libertasovi autobusi voziti besplatno na svim linijama u gradskom prometu (uključujući linije 26, 28 i 35). Tijekom zimskog festivala prometovat će i besplatni XMAS BUS  na relaciji A. Kolodvor - Grawe - Pile - Vojnović - P. Lapad, te P. Lapad - Vojnović - Pile - A. Kolodvor.
Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije

Godina s rekordnih 2,534 milijuna putnika!

Godina s rekordnih 2,534 milijuna putnika!
Zračna luka Dubrovnik planira završiti poslovnu 2018. godinu s ukupno prevezenih 2,534.173 putnika što je 9,47 p...
Godina s rekordnih 2,534 milijuna putnika!