Moskar Zabava

RESTORAN PANTARUL

FOTOGALERIJA ŽELJKA TUTNJEVIĆA Blagdansko druženje novinara u organizaciji Turističke zajednice

RESTORAN PANTARUL

Turistička zajednica grada Dubrovnika pozvala je i organizirala za novinare prigodno blagdansko druženje uz vrlo primamljive nagrade. Naime, dubrovački su novinari u lijepom i modernom restoranu Pantarul uživali u vrhunskim delikatesama, a program je vodio DJ Vjeverica. Okupljene medijske djelatnike pozdravila je direktorica TZ-a Romana Vlašić poželjevši svima ugodne nadolazeće blagdane. Pri tome je predstavljena i nova koordinatorica Odjela za komunikacijske taktike pri TZ-u - Aida Hadžić.

Glavnu nagradu, dvije povratne karte za Istanbul, umalo je osvojila novinarka Dubrovačkog vjesnika i urednica sektora Gospodarstvo i turizam  - Maja Rilović Koprivec. No, ispostavilo se kako je ipak tombola odredila fotoreportera Dubrovačkog Dnevnika Gorana Mratinovića za putovanje u grad na Bosporu. Situacija je lagano podsjetila na ovogodišnju dodjelu Oskara kada je zlatni kipić greškom pošao u ruke ekipe iz filma "La La Land" umjesto autorskom timu filma " Mjesečina". Sve to skupa, dodatno je opustilo ionako veselu atmosferu, a naša novinarka dobila je utješnu nagradu - dva noćenja u hotelu Lafodia za dvije osobe.

Među dobitnicima je i naš fotoreporter Željko Tutnjević koji je osvojio večeru u restoranu Pantarul za dvoje te Ivana Smilović iz sestrinske redakcije "The Dubrovnik Times" koja je osvojila dva noćenja za dvoje u hotelu Odisej na Mljetu. bLu   

Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije

Sutra bez vode...

Sutra bez vode...
Zbog interventnih radova na vodoopskrbnom cjevovodu, 9. prosinca, od 8 do 12 sati bez opskrbe vodom bit će ulice...
Sutra bez vode...