Moskar Zabava

DZF

Još sadržaja u Medovom parku

DZF

Medov park u Pilama obogaćen je dodatnim dječjim programima, javljaju organizatori Dubrovačkog zimskog festivala. Uz već poznate likove iz zimskih bajki koji priređuju zabavu nedjeljnim festivalskim jutrima, Tonka Balonka u ulozi Bake Mraz održavat će različite dječje programe u Pilama, i to 13., 18., 19., 21. i 22. prosinca, od 17 do 19 sati.

Također, u sklopu četvrtog Dubrovačkog zimskog festivala, Kazalište Marina Držića i udruga Porporela, Dramski studio Porporela, predvođeni glumcem Edijem Jertecom, stižu u Medov park s predstavom "U potrazi za Djedom Božićnjakom", na dane 14., 20. i 28. prosinca, od 17 do 19 sati.

Festivalska maskota, veseli zlatni Medo, u điru je Stradunom i u Pilama ovih dana, za one koji ga žele sresti, evo detalja:  12., 15., 25., 26., 27., 28. i 29. prosinca, od 17 do 19 sati​.

Ne treba zaboraviti ni na sve programe koji će u Medovom parku biti ove nedjelje u 11 sati, a tu je već poznati zabavni i make-up kutak u kojem se pričaju bajke, pišu pisma Djedu Božićnjaku i pleše ples veselja uz Plesni studio Lazareti i udrugu Le Petit Festival du Théâtre. U slučaju loše vremenske prognoze programi su podložni promjenama termina.

Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije