Moskar Zabava

PROMO

Sveti Nikola uz Magic Show Luke Vidovića

PROMO

Kako bi obilježili dan svetog Nikole, jednog od najomiljenijih svetaca i zaštitnika djece, Dubrovački Vrtovi Sunca za vaše mališane pripremili su 9. prosinca interaktivni mađioničarski Show u izvedbi najdražeg mađioničara Luke Vidovića. Očekuje vas nezaboravna predstava ispunjena vrhunskom zabavom, humorom te nevjerojatnim trikovima koji će vas ostaviti bez daha.

Djeca mogu sudjelovati u ovoj interaktivnoj predstavi, a možda baš vaše dijete bude odabrano da pomogne Luki u izvođenju nekih trikova! Nakon predstave, svako dijete će od Svetog Nikole dobiti prigodan slatki poklon koji će izmamiti osmijehe na njihovim licima, dok roditelji mogu bezbrižno uživati u prekrasnom ambijentu Dubrovačkih Vrtova Sunca.

Hit predstava Magic Show za cijelu obitelj već je mnogo puta rasprodala dvorane i razveselila djecu svih uzrasta, a ovom prilikom i Dubrovčani mogu uživati u zabavnim čarolijama. Lukin izraziti talent, smisao za humor te vrhunske zabavljačke sposobnosti popraćene magičnim trikovima razlozi su zbog čega će vam ovaj Sveti Nikola ostati u sjećanju cijeli život!

Predstava počinje u 10:30 sati u dvorani Soderini Dubrovačkih Vrtova Sunca. Ulaznice po cijeni od 70 HRK možete kupiti na portalu ulaznice.hr, kod njihovih prodajnih agenata ili direktno u hotelu od ponedjeljka do subote od 8:30 do 15 sati. Roditeljima u pratnji djece ulaz na predstavu je slobodan, broj mjesta je ograničen. Informacije na broj telefona: 020/361 500 ili info@sungardensdubrovnik.com.
 
Podijelite s nama vesele i magične trenutke, vidimo se u Dubrovačkim Vrtovima Sunca!
 
 
 

Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije

Novi broj Dubrovačkog vjesnika

Novi broj Dubrovačkog vjesnika
U NOVOM BROJU DUBROVAČKOG VJESNIKA PROČITAJTE: DOZNAJEMO KOGA ĆE  ZAHVATITI REKONSTRUKCIJA GRADSKE UPRAVE     I...
Novi broj Dubrovačkog vjesnika

FILM TJEDNA Last Christmas

FILM TJEDNA Last Christmas
Punih osam sezona 'Igre prijestolja' Emilia Clark je u ulozi plemenitašice Daenerys paradirala ekranima u ratnič...
FILM TJEDNA Last Christmas