Moskar Zabava

VALAMAR RIVIERA & DUBROVAČKI VJESNIK

Dobitnici ulaznica za koncert Darka Rundeka su...

VALAMAR RIVIERA & DUBROVAČKI VJESNIK

Potpuno neuobičajeni glazbeni sastav, Rundek Cargo Trio, 1. rujna nastupit će na zvjezdanoj pozornici kampa Solitudo s početkom u 21 sat. Uz Darka Rundeka, njegovog lidera koji je i jedan od najpopularnijih glazbenika s prostora bivše Jugoslavije, Trio čine i violinistica Izabel te multiinstrumentalist Dušan Vranić.

Dubrovački vjesnik i Valamar nagrađuju dvoje čitatelja sa po dvije ulaznice za koncert Rundek Cargo Trio, a dobitnici po 2 karte za Rundeka su: Zorica PaunovićDarko Gudić.

Ulaznice za nastup Trija koji je dosad imao više od stotinu nastupa diljem Europe mogu se kupiti na recepciji kampa Solitudo u radnom vremenu od 7 do 22 sata po cijeni od 70 kuna (u pretprodaji) te 90 kuna (na dan koncerta), a svim posjetiteljima bit će osiguran besplatan parking. Kako zvuči kombinacija balkanskog zvuka s primjesama europskog bluesa koju izvode ovi glazbenici sasvim drugačijeg profila i zašto su legendarni hitovi iz Rundekove bogate karijere vrhunac njihovog nastupa imat će se prilike uvjeriti svi posjetitelji koncerta ovog petka.

 

Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije