Moskar Špica

NEDJELJNI ĐIR GRADOM

OTKRIVENA VRIJEDNA ZBIRKA FOTOGRAFIJA Objektiv Željka Tutnjevića poljubio mnoge Dubrovčane i fureste

NEDJELJNI ĐIR GRADOM

Jeste li ga vidjeli? Jeste li mu pozirali ili ste se slatko nasmijali praveći se da ga niste primijetili ili ste samozatajno rekli kako se ne želite slikati, a zapravo ste jedva dočekali da završite u njegovoj fotogaleriji? Ili ste se pak pravili da vam je drago što ga vidite?! Vidio vas je, našalio se, nasmijao vas i taj vaš prelijepi osmijeh ovjekovječio za budućnost!

Ma što god ste napravili, bit će vam drago što ste ušli u ovu vrijednu nedjeljnu kolekciju fotografija našeg fotoreporterskog doajena Željka Tutnjevića. Mali đir Stradunom, obilazak gospođe Porporelice, svraćanje do Pila i hvatanje motiva – lijepo vrijeme, domaća čeljad, furesti, kavopije, turistički vodči, ljubavnici, časne sestre, članovi Crvenog križa. svirači, mladenci, dječica, zgodne žene i muškarci – objektiv našeg Tutnja ne pravi razliku – voli i ljubi sve bez obzira na dob, spol i boju kože!

Što je naš Željko zabilježio, koga je nasmijao, tko mu je pozirao i tko se pravio da mu je drago što ga vidi – pogledajte u njegovoj ovonedjeljnoj slikovnici iz predivnog, bijelog Grada... 

Naslovnica Špica

Najčitanije

FOTO: Tko je sve danas prošetao Stradunom?

FOTO: Tko je sve danas prošetao Stradunom?
Sunčana i topla nedjelja izmamila je Dubrovčane u đir. Mnogi tako nisu propustili tradicionalni đir i kavu na St...
FOTO: Tko je sve danas prošetao Stradunom?

Najnovije