Moskar Špica

SVADBENA VEČERA U REVELINU


OTKRIVAMO Što je Marinu i Kristini prvo otpjevao Gibo, čime su se gostili uzvanici...

SVADBENA VEČERA U REVELINU

Tenisač Marin Čilić i njegova odabranica Kristina Milković jučer su u crkvi svetog Nikole u Cavtatu izrekli bračne zavjete, nakon čega su se s mnogobrojnim prijateljima i rodbinom nastavili slaviti u tvrđavi Revelin.

Iako je cijela svadba bila obavijena velom tajnosti, Dubrovački vjesnik doznao je uz koju su pjesmu prvog plesa uplovili u bračnu luku i što je bilo na meniju svadbene večere.

Kako smo jučer pisali, mladence i uzvanike zabavljao je Zlatan Stipišić Gibonni koji je Kristini i Marinu kao uvod za prvi ples otpjevao pjesmu - ' Lipa moja'. Uz Gibonnija je uzvanicima pjevao i gostujući zagrebački bend, a na jelovniku svečane večere se našlo ne baš tradicionalno predjelo.

Umjesto pršuta, sira i francuske salate uzvanici su se na Čilićevoj svadbi gostili domaćim raviolima sa skutom i bosiljkom, pečenom kruškom, pistacijom te emulzijom maslinova ulja i maslaca. Uz to je bio poslužen i rižoto s jadranskim kozicama i divljim šparogama.

Na meniju je bilo i standardnih jela, janjetine i dalmatinske pašticade, a za prilog je poslužen pečeni krumpir, domaće njoke, mlada lisnata salata, te nezaobilazni kruh ispod saća. Za desert su ponuđene raznovrsne slastice i posebno 'dizajnirana'' svadbena torta...

Naslovnica Špica

Najčitanije

FOTO: Tko je sve danas prošetao Stradunom?

FOTO: Tko je sve danas prošetao Stradunom?
Sunčana i topla nedjelja izmamila je Dubrovčane u đir. Mnogi tako nisu propustili tradicionalni đir i kavu na St...
FOTO: Tko je sve danas prošetao Stradunom?

Najnovije