Moskar Špica

DETALJI BAJKOVITOG VJENČANJA

Čilić će Kristinu odvesti pred oltar u Cavtatu, a slijedi slavlje u Revelinu za 400 uzvanika

 

DETALJI BAJKOVITOG VJENČANJA

Osam godina velike ljubavi naš ponajbolji sportaš, tenisač Marin Čilić i njegova zaručnica, psihologinja Kristina Milković, za dva će tjedna okruniti brakom, piše Jutarnji.

Detalje svojeg bajkovitog vjenčanja, koje će se održati 28. travnja u Dubrovniku, par koji i inače ne voli svoju intimu dijeliti s javnošću, do posljednjeg je trenutka želio zadržati u tajnosti, no svakako će to biti festa za pamćenje.

Marin i Kristina crkvenu će ceremoniju obaviti u Cavtatu u crkvi svetog Nikole, gdje posljednjih dana finaliziraju dogovore oko svojeg najvažnijeg dana. Nakon obreda veliko slavlje za gotovo 400 uzvanika, mahom iz Čilićeva rodnog Međugorja te Kristininih Konavala, održat će se na poznatoj dubrovačkoj tvrđavi Revelin, koja osim klupskog prostora ima i fantastičnu terasu s očaravajućim pogledom. Na samom početku slavlja, a najvjerojatnije i za prvi ples mladenaca, pjevat će popularni splitski glazbenik Gibonni.

Međutim, Gibo će biti tek uvertira u feštu do zore koja će završiti, doznajemo, uz jedan zagrebački bend. Unatoč nagađanjima kako će na svadbi zapjevati i Čilićev prijatelj Mate Bulić, poznati hercegovački pjevač s njemačkom adresom sam je te navode demantirao. Iako su se odavno odlučili za Dubrovnik kao mjesto gdje će izreći sudbonosno “da”, proslavljeni tenisač i njegova buduća supruga za organizaciju vjenčanja, kao i catering, zadužili su tvrtku iz Zagreba.


Kako bi osigurali da njihovo vjenčanje bude što intimnije, bez medijske pompe, fotografiranje će, prema želji mladenaca, biti strogo zabranjeno. U svakom slučaju, nimalo ne čudi što se ovaj skladni par odlučio za vjenčanje u Dubrovniku jer upravo je grad pod Srđem bio presudan za početak njihove ljubavi. Naime, Marin i lijepa brineta upoznali su se upravo u Dubrovniku 2008. godine na Davis Cupu, gdje je Kristina radila kao hostesa, a ubrzo nakon toga njihovo je prijateljstvo preraslo u ljubav.

Nakon toga par je započeo zajednički život u Marinovu zagrebačkom stanu, a Kristina je gotovo uvijek bila u gledalištu na njegovim mečevima. Uspješni tenisač često je isticao kako mu njegova lijepa djevojka donosi sreću na terenu, a u njezinu zagrljaju pronašao je lani i utjehu nakon izgubljenog finala Wimbledona. Upravo u to vrijeme Čilić je svojoj djevojci postavio i veliko pitanje i, naravno, dobio potvrdan odgovor.

Odmah nakon zaruka počeli su i planovi za vjenčanje. Tijekom veze Kristina je uz putovanja s Marinom uspješno odrađivala i svoje fakultetske obveze te se može pohvaliti i diplomom iz psihologije i politologije. U mlađim se danima bavila manekenstvom, a 2005. godine osvojila je i titulu prve pratilje na izboru za Miss Alpe Adria.

O njezinoj ljepoti i obrazovanju svojedobno su se, točnije nakon pobjede Čilića na US Openu, raspisali američki mediji, a portal Fabwags uvrstio ju je među najljepše djevojke poznatih sportaša. Međutim, tijekom cijele veze Kristina je odbijala davati intervjue, a sa svojim se budućim suprugom rijetko pojavljivala i na društvenim događanjima. Jedna od rijetkih takvih prigoda bila je dodjela nagrade HOO-a za najboljeg sportaša Hrvatske održana krajem godine, podsjeća Jutarnji.

Naslovnica Špica

Najčitanije

FOTO: Tko je sve danas prošetao Stradunom?

FOTO: Tko je sve danas prošetao Stradunom?
Sunčana i topla nedjelja izmamila je Dubrovčane u đir. Mnogi tako nisu propustili tradicionalni đir i kavu na St...
FOTO: Tko je sve danas prošetao Stradunom?

Najnovije

POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya

POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya
Opušci, odbačena ambalaža, razlijepljene žvakalice...moglo bi se nabrajati do sutra što se sve od šporkece može ...
POSVUDA SMEĆE Mala Grabovica ispred Tommya