Moskar Špica

UGRIJALE ŽUPU DUBROVAČKU

SREBRENO PUNO MISSICA Nama ovdje uopće nije hladno

UGRIJALE ŽUPU DUBROVAČKU

I dok se temperatura u Hrvatskoj spustila gotovo do ništice, finalistice najprestižnijeg izbora ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, prkose hladnoći pozirajući u kupaćim kostimima.
Uhotelu Sheraton Dubrovnik Riviera zajedno su odradile prvo službeno fotografiranje u kupaćim kostimima pred kamerom fotografa Sama Mervara. Svaki njihov korak za vrijeme priprema budno prati kamera Borisa Šepera, što će kasnije gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalne večeri koja će se održati 21. travnja u Zagrebu u Studiju Anton Marti, uz izravni prijenos na HTV-u.
Djevojkama se na pripremama pridružila i Shanaelle Petty, Miss Universe Hrvatske 2017., koja se u studenom prošle godine plasirala među Top 15 na svjetskom izboru. Ona će ovogodišnjim finalisticama prenijeti svoja iskustva i dati savjete kako se što bolje pripremiti za hrvatsko finale, ali i svjetsku pozornicu. Shanelle po završetku mandata seli u Boston gdje će započeti studij matematike i fizike na prestižnom Massachusetts Institute of Technology (MIT). Kroz malo više od mjesec dana saznat ćemo tako kojoj će od ovogodišnjih finalistica predati krunu, a novoizabrana Miss će time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe.

Naslovnica Špica

Najčitanije

FOTO: Tko je sve danas prošetao Stradunom?

FOTO: Tko je sve danas prošetao Stradunom?
Sunčana i topla nedjelja izmamila je Dubrovčane u đir. Mnogi tako nisu propustili tradicionalni đir i kavu na St...
FOTO: Tko je sve danas prošetao Stradunom?

Najnovije